Ripsien laminointi + 3D Filler

lamilash rekl

Ripsien laminointi on ainutlaatuinen ja ripsille kohdistetuilla markkinoilla melko uusi teknologia, joka kosteuttaa ja ravitsee silmäripsiä, palauttaa niille menetetyn vahvuuden, terveyden, kiillon, joustavuuden.

Toimenpide on ennen kaikkea naisille, joille luonto ei ole suonut kovin pitkiä ja tuuheita silmäripsiä, mutta on myös hyvä vaihtoehto ripsipidennyksille, eli asiakkaille, jotka ovat äskettäin poistaneet ripsienpidennykset tai myös niille, joilla on allerginen reaktio ripsipidennyksiä kohtaan.
Toimenpide on vaaraton, kivuton ja hoitava, sen yhteydessä ripset päällystetään erityisillä ainesosilla, jotka suojaavat jokaista ripsikarvaa vaurioilta, tasoittavat, ravitsevat, piristävät ja kosteuttavat silmäripsiä.

Karvamme (hiukset, ripset, kulmat) ovat koostumukseltaan biologisia polymeerejä – ne koostuvat keratiinista, melaniinista, lipideistä, vedestä, mikroelementeistä, erilaisista proteiineista ja pigmentistä.

Vettä on noin 10–20 %, riippuen siitä, miten kuiva tai vaurioitunut on karva; lipidit ja pigmentti muodostavat yhteensä noin 1 %, ja keratiini sekä erilaiset proteiinit loput – eli noin 79–89 %. Toisin sanoen – hiukset, ripset, kulmat ovat keratiinia!

Tärkein komponentti, joka levitetään ripsille, sisältää tietysti keratiinia, sillä meidän ripsemme – kuten edellä sanottu – koostuvatkin juuri keratiinista.
Tämä komponentti tunkeutuu syvälle ripsien rakenteeseen, ravitsemalla ja täyttämällä niitä sisältäpäin.
Toimenpiteen yhteydessä levitetään ripsille keratiinin lisäksi myös vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja, luonnollisia öljyjä yms.
Kaikki mainitut ainesosat antavat ripsille volyymia, hyvinvointia, vahvuutta ja kiiltoa.

Ripsien laminoinnin tulos pysyy pidempään, eli n. 8–12 viikkoa (riippuen asiakkaan omien ripsien kasvusyklistä). Toimenpide kosteuttaa ja ravitsee silmäripsiä, palauttaen niiden vahvuuden, terveyden, kiillon, kestävyyden ja joustavuuden.
Toisin kuin ripsipidennykset varmistaa laminointi (ilman liimaa, mekaanista taivutusta ja lisäaineita) lopputuloksena kauniisti kaartuvat, paksummat, tuuheammat, terveemmät, kiiltävämmät, tummemmat ripset, jotka kestävät – se on uusin tapa saada kauniimpi ulkonäkö, sensuaalisimmat silmät ja katse luonnonmukaisella tavalla.

Jotta kaikki tarvittavat ravinteet voivat tunkeutua syvälle ripsikarvan rakenteeseen, on avattava ripsikarvan pintakelmu.
Sitä varten on kauneusalan tekijät kehittänyt uniikin tekniikan, jota käytetään silmäripsien hoidossa. Tekniikka mahdollistaa hellävaraisesti avata ripsien kaikki avautumat, jotta voidaan työskennellä syvällä ripsen rakenteessa, sillä hoito alkaa aina sisältäpäin.
Samoin kuin ihomme ja kynnet tarvitsevat vitamiineja, keratiinia, kivennäisaineita yms., sitä tarvitsevat myös ripset ja kulmat.
Sitä ei saa koskaan unohtaa, ja aina on otettava huomioon, että mikä tahansa hoito alkaa aina sisältäpäin. Siksi suositellaan käydä läpi myös ruokavalio ja vitamiinien käyttö.

Ensimmäisessä vaiheessa ripset puhdistetaan syvältä (proteiinipitoisilla) huippulaadukkailla komponenteilla. Tässä vaiheessa poistetaan kaikki lika, tali, silikoni- ja käsittelytuotteiden jäämät, pH-arvo yhdenmukaistetaan tyvestä latvaan, koska ripsien pH-arvo on epäyhtenäinen, yms.

Seuraavaa vaihetta voidaan menemättä yksityiskohtiin kutsua kemiaksi, ja kaikkien tavaramerkkien tuotteet sille myös tuoksuvat, mutta kyseessä on hieno ja puhdas kemiallinen koostumus (sisältää myös Aloe Vera -uutetta, lesitiinia, karbomeeria), joka auttaa hellävaraisesti avata karvan päällyskerroksen seuraavia vaiheita (hoitoa) varten. Ilman tämän komponentin vaikutusta olisi tuleva hoito hyödytön. Ei tarvitse huolehtia, sillä ensimmäinen vaihe vaikuttaa vain ulkoiseen kerrokseen ja se pestään lopullisesti pois viimeistään 72 h kuluttua, joten vähintään 24 h aikana toimenpiteen jälkeen on annettava ripsien vain levätä ja hengittää, jotta ripsille levitetyt hoitavat aineet voivat vaikutta, ja tuloksena on piristetyt, vahvemmat, kestävämmät ripset.

Toisessa vaiheessa käytettävien ainesosien vaikutuksesta ripsen ulkopintaa peittävät suomut muuttuvat joustaviksi. Joustavuutta tarvitaan, jotta pikkuruiset kosteuttavat keratiinin, vitamiinien, aminohappojen, silkin yhdistelmämolekyylit pääsevät kolmannessa vaiheessa mahdollisimman syvälle karvan sisään, eli muut komponentit ravitsevat ja täyttävät ripsikarvan keratiinimolekyyleillä, vitamiineilla, kivennäisaineilla ja aminohapoilla.
Ripsikarvan vahvistetaan, karvaa ravitaan, piristetään jne. syvällä karvan sisällä.

Loppuvaiheessa ripsen suomukerros suljetaan ja peitetään ohuella, kuultavalla suojakerroksella, joka antaa karvalle vahvuutta, kestävyyttä ja suojaa sitä haitallisilta ympäristövaikutuksilta (tuuli, vesi, lumi, sade, auringonvalo, pöly jne.).
Toimenpide ei vaikuta ripsiin lainkaan haitallisesti, vaan päinvastoin – hoitaa ja ravitsee niitä sisältäpäin, joten tuloksena on terveet, elinvoimaiset, kiiltävät, vitamiineilla, kivennäisaineilla, aminohapoilla ja keratiinilla täytetyt ripset.

Laminoinnilla saavutetaan luonnolliset, tummemmat, tuuheammat ja kauniisti kaartuvat ripset, jotka toisin kuin ripsijatkeet ovat luonnollisempia ja kauniimpia.
Toimenpide on myös huomattavan mukavampi ja vaatii vähemmän jälkihoitoa sekä rajoituksia.
Ripsien laminointi mahdollistaa antaa ripsille juuri sellaisen muodon, joka on asiakkaan kasvopiirteet, ripsien anatominen rakenne ja toiveet huomioon ottaen luonnollisin, pysyvin ja attraktiivisin.

Tehoaineet:

Hyaluronihappo normalisoi pH-arvon ja pitää kosteuden ripsen sisällä.

Kollageeni – kosteuttaa, kiinteyttää ripsikarvaa ja suojaa sitä auringolta, tuulelta, kosteudelta (ml. lumi, sade ym.) sekä muilta haitallisilta ympäristövaikutuksilta. Kollageeni kosteuttaa ja ravitsee silmäripsiä, palauttaen niille nuorekkaan ulkonäön. Kollageeni antaa karvoille joustavuuden ja rakenteen.

- Tokoferoli (E-vitamiini) – ainesosa, ilman mitä on mahdotonta saavuttaa kauniit ja terveet ripset: se antaa follikkeleille happea, kuljettaa muut hyödylliset aineet ripsen sipuliin. Tokoferoli-puutteiset ripset menettävät joustavuutensa ja kiiltonsa, alkavat halkeilla ja lähteä.

- Argaaniöljy – pehmentää silmäripsiä, kyllästää niitä kivennäisaineilla ja suojaa UV-säteilyltä. Argaaniöljyllä on regeneroivat ja suojaavat ominaisuudet. Argaaniöljy on myös erittäin arvostettu antioksidantti.

- Pantenoli – ripsistä tulevat hohtavammat ja kiiltävämmät (tasoittaa ripsien pintakelmuja)

- Keratiini, kosteuttava ja ripsikuitua uudistava ainesosa, ylläpitää ja parantaa pintakelmun rakennetta sekä suojaa sitä haitallisilta kemiallisilta ja fysikaalisilta sivuvaikutuksilta. Samalla se ravitsee, uudistaa ja rakentaa uudelleen pintakelmua (ripsien ulkoinen kerros) sekä parantaa ripsien luonnollista tasapainoa.

- Silkillä on kosteuttava ja suojaava vaikutus, se auttaa palauttamaan ripsille joustavuuden ja menetetyn kiillon.

Vaurioituneiden ripsien syväuudistus!
Tummemmat ripset jopa 8 viikoksi!
Tulos pysyy 2–2,5 kuukautta – mutta se on hyvin yksilöllistä ja yksiselitteistä vastausta sille ei ole.

Toimenpiteelle ei ole vasta-aiheita eikä rajoituksia.

Jos asiakkaan ripset ovat huonokuntoiset, rikkinäiset, katkenneet, pienet ja heikot, niin tietenkin myös laminointi ei tarjoa valitettavasti ensimmäisellä kerralla WOW-efektiä. Hoitaa pitää pitkäaikaisesti ja johdonmukaisesti, jotta saat ripsistäsi terveemmät, kiiltävämmät, kauniimmat, tummemmat ja attraktiiviset.

Hyödyt:
* Vahvistaa luonnollisia silmäripsiä, tekee niistä kauniisti kaartuvia ilman mekaanista taivutusta (antaa ripsille volyymiä, tuuheutta ja pituutta);

* Täyttää ripset pigmentillä, joka tekee niistä sileämmät, kiiltävämmät, tummemmat;

* Uudistaa ripsien rakenteen, kosteuttamalla ja ravitsemalla niitä;

* Pitää ripset vahvoina ja näin ollen nopeuttaa niiden kasvua. Tämä johtuu siitä, että kun ripsikarva on vahvempi, se myös kasvaa paremmin;

* Ei vaadi huoltoa eikä erityisiä kunnossapitotoimenpiteitä, käyttö ei ole vasta-aiheista;

* Käytetty vain luonnollisia ravintoaineita, joilla on ripsien rakenteeseen hyödyllinen vaikutus;

* Sopii kaikille ripsityypeille, antiallerginen;

* Siitä ei johdu mitään epämukavuuksia tai rajoituksia arkielämääsi (esim. koskien uintia tai saunomista).

filler pilt

3D Filler – vuoden 2017 HITTI!

Markkinoille on saapunut uusi ilmiömäinen 3D Filler!
Kyseessä on ns. Lash Botoxin nykyaikaisempi ja tehokkaampi emulsio, jota suositellaan käytettäväksi sekä ripsien laminoinnin että myös Lash Lifit toimenpiteen yhteydessä – se hoitaa, ravitsee, kosteuttaa, kiihdyttää ripsien kasvua ja täyttää ripsesi sisältäpäin.

Kyseessä on aivan uudenlainen, ilmiömäinen tuote, joka lisää ripsi- ja kulmakarvoihin volyymia jopa 80 %.

3D Filler sisältää tehokkaimpia ainesosia:

  • Merikollageenia
  • Hydrolysoitua hyaluronihappoa
  • Hydrolysoitua keratiinia
  • Argaaniöljyä
  • Jojobaöljyä
  • Linden-öljyä
  • Pantenolia
  • Vitamiineja A, E, C, B5, B6
  • Tilicine -uutetta, joka kosteuttaa karvoja ja täyttää niitä sisältäpä

Tässä hieman lisää tietoa jokaisesta ainesosasta:
Hydrolysoitu keratiini – imeytyy paremmin karvojen rakenteeseen, uudistaa, parantaa vaurioituneet kohdat sekä ripsien rakenteen. Keratiinin ansiosta ripset ovat täysin kyllästettyjä (tyvestä latvaan);
Hyaluronihappo normalisoi pH-arvon ja hyvän kosteuttavan vaikutuksen ansiosta pitää kosteuden ripsien sisällä, sillä on myös parantava vaikutus hauraille ja kuiville ripsille.
Pantenoli – ripsistä tulevat hohtavammat ja kiiltävämmät (tasoittaa ripsien pintakelmuja)
Tokoferoli  – antioksidantti, ilman mitä on mahdotonta saavuttaa kauniit ja terveet ripset: tokoferoli antaa follikkeleille happea, kuljettaa muut hyödylliset aineet ripsen sipuliin, pidentää kunkin ripsikarvan elinikää. Tokoferoli-puutteiset ripset menettävät joustavuutensa ja hohtonsa, alkavat särkyä ja lähteä.
Argaaniöljy – ihmelääke, joka pysäyttää ikääntymisprosessin, varmistaa ripsien kasvun, vahvistaa, kosteuttaa, pehmittää niitä. Kyllästää silmäripsiä kivennäisaineilla ja suojaa UV-säteilyltä. Korkean E-vitamiinipitoisuuden ansiosta on aine kosteuttava ja edesauttaa ihosolujen uusiutumista, toisin sanoen sillä on ikääntymistä estävä vaikutus. Sisältämien hyödyllisten rasvahappojen ansiosta auttaa palauttamaan ihon hohdon. Argaaniöljy syväravitsee silmäripsiä, hiuksia, kulmakarvoja ja ylläpitää niiden joustavuutta, sisältää runsaasti antioksidantteja ja steroleja, jotka vaikuttavat tulehduksia ehkäisevästi ja hoitavat. Argaaniöljyllä on ravitseva ja uudistava vaikutus, se on rikas E-vitamiinin lähde – sopii erinomaisesti kuivien ja murtuvien hiusten hoitoon, taistelee myös hilsettä ja karvanlähtöä vastaan.
Linden -uute – todella ihmeellinen yrtti. Kosmetiikassa linden-uutetta käytetään sen antibakteeristen, tulehduksia ehkäisevien ja harmittomien vaikutusten takia ihon- ja hiustenhoidossa, erityisesti ärtyneen ihon ja päänahan kyseessä ollen. Linden-uute on luonnollinen antioksidantti ja kosteuttaja. Sisältää hydraatteja ja rauhoittaa. Neutralisoi vapaita radikaaleja.
Merikollageeni – iho tarvitsee kollageenia! Kollageeni, keratiini ja elastiini varmistavat ihon vahvuuden, joustavuuden ja nuorekkaan ulkonäön. Nykyään katsotaan tehokkain olevan hydrolysoitu merellinen kollageeni. Merikollageenia sisältävät tuotteet hidastavat ikääntymisprosesseja, uudistavat kudoksia, ihon vastustuskykyä ja poistavat toksiineja.
Jojobaöljy – myrkytön, ja ei-allergeeninen, taistelee mustapäitä vastaan. Jojobaöljy sisältää useita erilaisia tokoferolimuotoja, joita me tunnemme E vitamiinina, mutta myös muita hyödyllisiä kivennäisaineita. Vitamiini E taas on erittäin arvostettu terveyttää ja ihon toimintaa tukevan ominaisuutensa takia. Jojobaöljy sisältää A-, B- ja E-vitamiineja, hyödyllisiä rasvahappoja ja on erittäin tehokas kosteuttaja; parantaa hiusten kuntoa, jättää ne vähemmän “karvaisiksi” ja antaa niille kauniin terveellisen hohdon. Jojobaöljy on antioksidantti ja suojaa ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta, jotka voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Vitamiinit:
A-vitamiini – nuorentava, ehkäisee karvojen lähtöä, suojaa ilmansaasteilta.
B5-vitamiini eli pantoteenihappo on vitamiini, joka stimuloi kollageenin muodostumista ja hiusten kasvua. On tunnettu ihoa uudistavilta ominaisuuksiltaan ja ylläpitää tehokkaasti ihon kosteutta.
B6-vitamiini eli pyridoksiini. Tämä vitamiini vähentää aknea ja parantaa mikroverenkiertoa. B6-vitamiini myös edistää karvankasvua ja estää hiusten lähtöä.
E-vitamiini eli tokoferoli – suojaa, hidastaa solujen ikääntymisprosessia ja auttaa ylläpitämään ihon nuorekkuutta, vähentämällä pieniä ryppyjä. Vähentää nestehävikkiä ja vahvistaa ihon vastustuskykyä. Edistää ravinteiden kuljetusta soluihin. Antioksidanttisen vaikutuksensa ansiosta E-vitamiini suojaa ihoa UV-säteilyltä ja saasteilta, mutta myös lääkkeiden aiheuttamilta ja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta.
Vitamiini E on A-vitamiinin säätöaine, jolla on tärkeä rooli ihon terveyden kannalta.
E-vitamiinilla on tärkeä rooli taistelussa ihon ikääntymistä vastaan, se auttaa pitämään ihon nuorekkaana, vähentämällä pieniä ryppyjä.
Vitamiini C – askorbiinihappo, kirkastava, suojaa UV-säteilyltä, vahvistaa E-vitamiinin vaikutusta, on tärkeä komponentti sidekudoksen, mm. kollageenin tuotantoa varmistavissa aineenvaihduntaprosesseissa. Yhteisvaikutuksessa E-vitamiinin kanssa taistelee ihon kuivaksi ja karheaksi muuttumisen vastaan, ja näin ollen auttaa ehkäisemään ryppyjen syntymistä. Kiinteyttää ihoa ja antaa sille kiiltoa sekä kosteutta. Vahva antioksidantti. C-vitamiini stimuloi kollageenin synteesiä, suojaa ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta sekä tarjoaa suojan vapailta radikaaleilta neutraloimalla ne.

Toisin sanoen: 3D Filler (tehokkaampi, innovatiivisempi ja luonnonmukaisempi kuin Lash BOTOX) – se on Lami Lashesin valmistajien kehittämä tuote, johon he sijoittivat runsaasti aikaansa, tietojaan, rahaa, ja mikä parasta – ripsesi sanovat sinulle vain kiitos.

 

 Ripsien laminointi + 3D Filler   89€