Roll Magic Beauty Line rullahieronta

Off Roading

Mikä on rullahieronta?

Rullahieronnan ensimmäisiä laitteita kehitettiin jo 1940-luvulla. Niiden toimintaperiaatteita on meidän päiviimme mennessä perusteellisesti tutkittu ja nyt myös rullahierontakoneet ovat kansainvälisesti tunnustettuja.

tralkiRullahierontakoneet ovat muuttuneet nopeasti erittäin suosituiksi ja syy on hyvin yksinkertainen.Rullahieronnan tehokkuuden ansiosta ihonalainen rasvakudos ja selluliitti alkavat silminnähden vähentyä.

Tämän lisäksi rullahieronta on erittäin tehokas lihasjännityksiin, se on ainoa hieronta, jonka voimakkuutta ihminen voi itse säädellä.

Miten rullahieronta toimii?

Koneiden toimintaperiaate koostuu pyörivällä rummulla olevista rullista, jotka suorittavat tietyn määrän kierroksia minuutissa.Puurullat kiertävät ja pyörivät haluttua aluetta vasten ja stimuloivat siten lihaksia, ihoa,verenkiertoa
ja edistävät imunesteen liikkumista. Hierontalaitetta voi käyttää koko keholla ja käyttäjä itse voi valita paineen voimakkuuden.

Mitä rullahieronta tekee?

Tämä on yksinkertainen ja miellyttävä tapa vapautua appelsiini-ihosta, vahvistaa terveyttä ja hoikistua sekä lievittää lihasjännityksiä.

Hieronnan aikana lymfakierto nopeutuu kymmenkertaisesti. Koneessa säädetty erityinen asemajärjestys ja harjoitukset on asetettu lymfahieronnan periaatteita noudattaen. Hoitotoimenpide stimuloi imusolmukkeiden toimintaa, joka auttaa poistamaan kehosta siihen kertyneitä myrkyllisiä aineita ja parantaa aineenvaihduntaa, vähentää kudosten turvotusta ja auttaa kamppailemaan lymfajärjestelmän häiriöitä, kuten esimerkiksi selluliittia vastaan. Säännöllinen rullahierontatoimenpiteiden suoritus auttaa poistamaan myös aineenvaihduntahäiriöitä.

Hoitotoimenpiteen aikana on erittäin tärkeää juoda riittävästi vettä, sillä meidän lihaksemme toimivat parhaalla mahdollisella tavalla silloin, kun keho on saanut riittävästi vettä. Nesteen nauttiminen ennen hierontaa ja sen jälkeen on myös erittäin tärkeää, koska se auttaa elimistöä poistamaan kuona-aineita paremmin.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme tarvittavan määrän vettä myös hieronnan aikana säilyttääksemme elimistön tasapainossaolon.

Rullahierontakone on varustettu sekä infrapuna- että kollageenilampuilla. Koneen sisään kätketty infrapunasäteily laajentaa verisuonia ja auttaa poistamaan kehosta siihen kertyneitä myrkyllisiä aineita tunkeutumalla ihon syvimpiin kerroksiin. Infrapuna auttaa lämmittämään lihasta ja muuttaa sen elastisemmaksi ja tekee siten hoitotoimenpiteestä tehokkaamman. Kollageenilamppu nuorentaa ihoa ja valohoito lisää kehon vastustuskykyä.

Yhteenvetona – mitä tämä laite tekee sinulle:

VARTALONMUOTO JA LIHAKSET

Nopea painonpudotus
Rullahieronnan ja säteilyn yhteisvaikutus on välittömästi hoikentava. Usein tulokset näkyvät jo ensimmäisen kerran jälkeen. Hieronta aiheuttaa tahatonta lihastyöskentelyä, hajottaa rasvakudosta ja kiihdyttää kehoa polttamaan kaloreita. Laitteen vaikutus painonpudotukseen on tehnyt siitä maailmanlaajuisesti suositun.

Kuntoutus
Traumanjälkeisessä kuntoutuksessa rullahieronta rentouttaa lihaksia ja valmistaa niitä raskaampaan työhön. Lampun valolla, lämmöllä ja rullien kitkalla on lisäksi kipua lievittävä vaikutus.

Vartalon muokkaus
Kehon rasvaprosentin vähenemisen ja kudosten vahvistumisenansiosta lihakset korostuvat ja vartalon muoto paranee.

IHO

                        

Selluliitin väheneminen
Rullahieronta vähentää selluliittia erittäin tehokkaasti ja nopeasti. Se hajottaa asvakerrostumia nopeasti parantuneen verenkierron ja laajentuneiden verisuonien ansiosta. Vaikutus näkyy muutaman kerran jälkeen ja kestää pitkään. Laitetta käytetään tähän tarkoitukseen kuntosaleilla, kauneushoitoloissa ja kylpylöissä.

Kiinteys, kimmoisuus
Hieronta vaikuttaa kosmeettisesti kiinteyttämällä ja ravitsemalla ihoa. Iho muuttuu vaaleanpunaiseksi ja lämpimäksi välittömästi hieronnan jälkeen. Kollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ravitsemalla ja kosteuttamalla sitä riittävästi.

Arvet, ihon sävy
Kollageeni ja hieronta pehmentävät arpia sekäkeloideja, avaavat yhteenkasvamia ja pienentävätkohoumia. Kollageeni tasoittaa ihon värivirheitä. Lampun vaikutuksesta kollageenikiihdyttääorvaskeden uusiutumista ja sen kuorimista.

VERENKIERTO JA IMUSUONISTO

Staasi ja turvotus
Lievittää staasin oireita, nopeuttaa turvotuksen laskemista, parantaa laskimoveren ulosvirtausta. Rullahieronta auttaa myös parantamaan antikoagulaatiota, verenkiertoa sekä lymfakiertoa.

Energia
Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja imusuoniston toimintaa parantaen hapen ja ravinteiden kulkeutumista elimiin.

Sydän
Veren vastus valtimoissa vähenee, mikä on hyväksi sydämelle. Hieronnan vaikutuksesta verisuonet laajenevat ja verenkierto vilkastuu.

HERMOSTO

Reseptoriherkkyys
Hieronta parantaa pinnallista ja syvää tuntoa.

Hermosolut
Lisää hermosolujen välisten yhteyksien määrää. Hermosignaalien aktivointi ja parempi johtaminen.

Rentoutuminen
Väriterapia ja hieronta vaikuttavat rentouttavasti vartaloon ja parantavat yleistä mielialaa.

Tule kokeilemaan rullahierontaa jo tänään!
Varaat vain ajan, puet päälle mukavat (urheilulliset) vaatteet ja rentoudut samaan aikaan kuin hierontalaite tekee koko työn puolestasi.

 

Tärkeää tietää!

Vaikka rullahieronta onkin mukava ja virkistävä hoitotoimenpide, jota haluaisi nauttia koko ajan, kannattaa ennen hoitotoimenpiteeseen tuloa huolellisesti pohtia, että sinulla ei ole mitään seuraavassa kuvatuista vasta-aiheista. Jos sellainen on, terveyttä parantava hoitotoimenpide saattaa muuttua päinvastaiseksi, terveyttä vahingoittavaksi.

 Rullahieronnan vasta-aiheita ovat:

 • Akuutti tulehduksellinen sairaus (flunssa, kuume)
 • Tartuntatauti (keltatauti, tuberkuloosi jne.)
 • Iho- ja/tai sukupuolitauti
 • Akuutti hermovaurio (vamman tai leikkauksen jälkeen)
 • Tuoreet haavat, hiljattain olleet verenvuodot, verenvuodon vaara
 • Kasvaimet/epäilys kasvaimesta
 • Kilpirauhassairaudet
 • Affektiiviset psyykkiset tilat (viha, stressi, neurastenia, mutismi)
 • Akuutti munuaisen vajaatoiminta
 • Akuutti maksan vajaatoiminta
 • Raskauden katkeamisen vaara
 • Akuutti vamma (luunmurtuma, ruhje, revähdys)
 • Suuret syntymämerkit tai mustelmat hierottavalla alueella
 • Akuutti sydämen vajaatoiminta (rytmihäiriö, infarkti, sydämen läppien vajaatoiminta, sydänlihastulehdus)
 • Korkea, epävakaa verenpaine
 • Suonikohjut tai laskimotulehdus hierottavalla alueella

HIERONTAOHJELMA

Stopy      Łydki

Udo prawe zewnętrzne      Udo lewe zewnętrzne

Jokainen hieronta kestää vähintään 4 minuuttia. Tämän jälkeen hierottu ruumiinosa alkaa muokkautua. Hieronnan kesto riippuu hierottavan henkilökohtaisista tarpeista.

Jalkaterät: Hieronnan tulisi kestää n. 4 minuuttia. Se lievittää kipua ja rentouttaa. Sarja alkaa aina jalkahieronnalla.

Pohkeet:Pohjehieronta vähentää lihasväsymystä ja muokkaa pohkeita.

Ulkoreidet:Rasvanpoisto.

Uda wewnętrzne      Uda przód

Uda tył      Pośladki

Sisäreidet:Tärkeä ja jokaisen syklin aikana suositeltava hieronta lihaksille sisäreisien vahvistamiseksi.

Takareidet:Rasvanpoisto, pakaralihasten vahvistaminen, reisien ja pakaroiden muokkaus. Hieronnan kesto riippuu hierottavan henkilökohtaisista tarpeista (rasvakudoksen paksuus ja selluliittitaso).

Pakarat:Rasvanpoisto, pakaralihasten vahvistaminen, muokkaus ja pakaroiden kohotus.

Talia/biodro lewe     Talia/biodro prawe

Brzuch     Plecy

Lantio ja vyötärö: Muokkaus

Selkä: hieronta vähentää lihaskipua ja -väsymystä. Istu tai polvistu lattialle selkähieronnan ajaksi.

Ręka/dłoń lewa     Ręka/dłoń prawa

Käsivarret ja kädet: Hieronta alkaa käsistä, jonka jälkeenhierotaan kyynärvarret ja siirrytään ylöspäin. Hieronta vähentää kehon rasvan määrää.